Arnau Passola Parcerissa

44 años
1978 - 2022

Además de los años transcurridos, una vida se mide por lo que has amado y has sido amado.

El Libro de Vida es una memoria construida con palabras de amor, afecto y emociones. Os invitamos a escribir una nota a aquella persona que se fue, a decirle todo lo que quedó pendiente o, simplemente, aquello que os apetezca.

Cada sentimiento enriquece una vida y cada palabra escrita hace más intenso su recuerdo.

Descansa en pau Arnau. Vas ser part de la meva infància i mentre ens educàvem per ser homes de profit i de bé, tot i ser nens, els teus valors i principis com a company d'estudis ja apuntaven cap al què series d'adult: una persona íntegra i positiva que amagava, darrera d'un físic delicat, una fortalesa envejable, només digna dels qui tant anomenem com a BONES PERSONES, però que només alguns, com tu, ho són en majúscules. Els qui vàrem tenir el privilegi de conèixer-te i de compartir temps amb tu, per poc que fos, et recordarem sempre. Ànims família!

Xavier Pujol i Guardiola

29/09/2022

Compartir

Davant la impossibilitat de fer-vos companyia, us enviem el nostre més sentit condol

Climent i Montserrat Vilella Esteva

29/09/2022

Compartir

Pot semblar un tòpic dir que l'Arnau ha estat una bona persona, però crec que tots els qui hem tingut la sort d'haver-lo conegut i compartit moments amb ell no tenim els més mínim dubte que l'Arnau era sinònim de bondat i generositat. Ha estat un etern lluitador i la seva manera d'afrontar la malaltia ha estat una autèntica lliçó de vida. Ningú mor mai mentre algú el recorda i l'Arnau viurà sempre en el nostre record. DEP.

Oriol Ribera Solé

29/09/2022

Compartir
Call Now Button