Serveis

A Funerària Anoia oferim un servei integral en tot el procés de defunció d’una persona. En tot moment ens regeix l’ètica professional amb la voluntat de donar el millor servei en aquests moments tan delicats.

Assessorament

Donem tota la informació i suport que es necessita pels tràmits administratius i protocol.laris, informem de tots els detalls i estem al costat de les famílies per ajudar-los en tot el que necessiten. Estem disponibles les 24 hores, tots els dies de l’any al telèfon 900 11 14 15.

Assessorament

Ofrenes Florals

Sovint les flors són testimoni de l’estima que sentim per la persona que ens ha deixat. A més de la família, són molts els amics i altres familiars que volen retre un últim homenatge al difunt a través d’una ofrena floral.

Ofrenes Florals

Sales de Vetlla

Passades les primeres hores després de la defunció i completats els primers tràmits, la família disposa d’una sala de vetlla privada on passar les últimes hores amb el difunt i on rebre els amics i familiars que volen donar el condol.

Ubicades al tanatori, les sales de vetlla permeten mantenir un ambient de calidesa i intimitat. Cada una disposa d’una terrassa privada exterior on els
familiars i amics poden sortir a desconnectar i contemplar la natura. Disposem de sis sales individuals i una doble.

Sales de Vetlla

Cerimònia de comiat

Disposem d’una sala multiconfessional amb capacitat per a tres-centes persones on es podrà retre el darrer comiat de manera personalitzada segons disposi la família.

La cerimònia religiosa es portarà a terme amb la presència del mossèn de la parròquia corresponent o el que la família decideixi.

La cerimònia laica o civil és un comiat personalitzat conduït per un professional especialitzat en aquests actes que, conjuntament amb la família, elaborarà el text de record del difunt.

Cerimònia de comiat

Inhumacions

A Funerària Anoia treballem amb tots els cementiris de la comarca de l’Anoia: Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, La Pobla de Claramunt, Capellades, La Torre de Claramunt, Orpí, Carme, Cabrera, Òdena, Jorba, Sant Genís, Copons, Veciana, Sant Martí de Tous, La Llacuna, Santa Coloma de Queralt i Argençola.

En cas d’escollir el servei d’inhumació, ens caldrà el títol del nínxol. Si aquest s’hagués perdut, serà necessari aportar el rebut de contribució on hi consti el número de nínxol.

Altres serveis de cementiri:

  • Incineració
  • Trasllat de restes
  • Manteniment de nínxols
  • Làpides
Inhumacions

Incineracions

Des de l’any 2016, oferim aquest servei al nostre crematori ubicat al Cementiri Nou d’Igualada. És una pràctica cada vegada més demandada per les famílies a la que podem donar resposta. La incineració tindrà lloc després de la cerimònia de comiat.

  • Urnes: Us farem entrega de les cendres en el format que desitgeu.
  • Cendres: la recollida serà passades 24 hores des de la incineració. Les cendres es poden dipositar al cementiri (si és així ens encarreguem de tots els tràmits), custodiar-les, o bé escampar-les en llocs autoritzats. Nosaltres informem amb detall de totes les possibilitats perquè la família pugui decidir.
Incineracions

Trasllats nacionals i internacionals

Funerària Anoia gestiona tots els tràmits legals i administratius per a poder traslladar el fèretre a una altra destinació, nacional o internacional. També ens ocupem del transport i de tots els aspectes formals perquè les famílies visquin de la forma més tranquil.la possible tot el procés.

Trasllats nacionals  i internacionals
Call Now Button