El Tanatori

És un gran edifici ple de llum natural, equipat amb tot el necessari per a poder passar els moments de comiat amb el màxim benestar possible.

Al tanatori s’hi ubiquen les sales de vetlla, l’oratori aconfessional, les oficines de la funerària i el pàrquing.

Les sales de vetlla permeten mantenir un ambient de calidesa i intimitat. Cada una disposa d’una terrassa privada exterior que permet als familiars i amics sortir a desconnectar i contemplar la natura. Disposem de sis sales individuals i una doble. L’horari de visites és de les 9:00 h a les 21:00h.

L’oratori aconfessional té capacitat per a 300 persones. Permet celebrar el funeral, sigui laic o religiós. Nosaltres contactarem amb la persona que es podrà ocupar de la cerimònia, així com de contractar la música o resoldre qualsevol altra petició.

Les oficines de la funerària estan situades al mateix tanatori i és on assessorem a les famílies i resolem tots els tràmits administratius i protocol.laris, sempre amb tota discreció , professionalitat i rapidesa.

Oferim un pàrquing privat al mateix edifici amb capacitat per a 120 vehicles, amb fàcil accés, també apte per a persones amb mobilitat reduïda.

El Tanatori

Call Now Button